Auto Like Facebook

Auto Like Facebook

Auto Like Facebook

 

Auto Like Facebook

 

Adakah anda mempunyai fanpage?auto like facebook page

Anda ada beli service auto like Facebook seperti 5000 like Rm100?? Tahukah jika anda menggunakan khidmat auto like facebook page, business anda dalam bahaya.. Kerana Facebook akan unpublish mana-mana page yang di kesan menggunakan khidmat auto like Facebook samada menggunakan skript, apps atau teknik yang memaksa atau membuat pelawat LIKE tanpa pengetahuan atau kerelaan mereka.

Hal ini adalah kerana Facebook tidak mengiktiraf mana LIKE yang diperolehi dengan memberikan ganjaran, memaksa pelawat untuk LIKE, penggunaan skript auto like, like yang diperolehi melalui tag post dan sebagainya. Sama seperti penilaian backlink oleh Google, Facebook mula menilai semula setiap LIKE pada Fanpage agar semua LIKE diperolehi secaral semulajadi (natural). Jadi jika Fanpage anda masih ‘terselamat’, jangan memilih risiko dengan mengambil perkhidmatan LIKE atau menggunakan apa-apa plugin/skript untuk menaikkan LIKE.

Jangan sia-sia usaha anda selama ni tapi tiba fanpage anda kena BAN atau di UNPUBLISH..!Cuba bayangkan berapa banyak pelaburan wang, tenaga dan masa anda di sia-siakan dalam hanya satu malam sahaja. Semuanya menjadi musnah kerana kelalaian anda sendiri kerana memilih jalan shortcut untuk berjaya. Anda juga mungkin akan kehilangan 50%-100% sumber pendapatan anda jika anda melakukan bisnes sepenuh masa di Facebook.

hati-hati ye..

 

Auto Like Facebook Download – Cara Yang Betul

Ingin tak nak belajar bagaimana nak dapatkan like targeted budget harian hanya dengan kos sebanyak RM15 sehari..

Pernah tak anda lihat fanpage like 1700++ setiap post update mesti ada share sekurang-kurang 10 share..

Kenapa ini terjadi??

Mudah sahaja, ini kerana produk anda berada di depan costumer yang berminat terhadap produk anda jadi tak hairanlah setiap post mesti ada share. Teknik yang di ajar memang betul-betul targeted.

Dan yang paling penting, FanPage anda bebas 100% daripada risiko di BAN atau UNPUBLISH kerana anda menggunakan saluran yang betul untuk mendapatkan like.

Tambahan pula, Fans yang bakal anda perolehi adalah targetted – bermaksud, jika anda menjual tudung, semua Fans yang anda akan perolehi adalah peminat-peminat tudung! Anda juga boleh memilih kriteria-kriteria Fans anda seperti – jantina, umur, jenis pekerjaan, status perhubungan dan sebagainya. Dengan itu, semua Fans anda adalah bakal pelanggan dan proses menjual menjadi amat mudah kerana kriteria mereka sendiri. Sebagai contoh, jika anda menjual tudung, anda akan memilih kriteria berikut sebagai prospek untuk Fanpage anda – Perempuan / Bekerja / Umur 24 -34 tahun.

 

[kudanileads_on_click_intent optin_id=optin_2] KLIK Sini Untuk Maklumat Lanjut[/kudanileads_on_click_intent]

About Tarmizi Sukarno

Im a part time internet marketer, Online Seller, Offline Seller, and Creative Advertiser Implementer. Feel free to contact me for free consultations to improve your business.

Nak Tahu Cara Berniaga Di Shopee Dengan Betul?

Your Title Here

Overviews value for workplace organically high.

Your Title Here

Overviews value for workplace organically high.