Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!

Hi, how can I help?

Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Panduan Clickbank


 • KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN PANDUAN CLICKBANK

  Seperti yang telah saya war-war kan di laman Facebook, masih ramai yang masih membeli produk hasil dari Internet Marketer tempatan iaitu “Panduan Clickbank“. Mereka sebenarnya terpaksa menolak nasihat saya setelah melihat video di atas. Keputusan yang mereka buat adalah berdasarkan beberapa bukti-bukti ‘screenshot‘ jualan yang diperolehi oleh sebahagian pelajar video panduan clickbank melalui platform affiliate antarabangsa – Clickbank.

   

  Panduan Clickbank

  Panduan Clickbank

  KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN PANDUAN CLICKBANK

  Kelebihan Panduan Clickbank

  Jana Pendapatan 3 Kali Ganda

  Tidak dinafikan Panduan Clickbank merupakan infoproduk yang  hot seperti pisang goreng panas pada tahun ini. Teknik ini bukan sahaja mudah difahami malah ianya sangat simple sehingga sesiapapun mampu menjaga pendapatan sampingan dalam USD – 3 kali ganda nilainya apabila di tukar dalam Ringgit Malaysia.

  Modal Yang Rendah & Automatik

  Satu lagi kelebihan Panduan Clickbank lengkap, anda hanya perlu mengeluarkan modal sebanyak $20 dollar (lebih kurang RM70.00) sebagai modal permulaan untuk setup marketing campaign dan itu sahaja yang diperlukan! Setelah campaign anda berjalan, ia (campaign tersebut) mampu menjana komisyen jualan sehingga $300++ malah lebih lagi! Sememangnya teknik ini ‘simple‘  kerana setelah anda setup campaign, anda boleh lupakannya kerana proses jual beli dan pemberian komisyen berjalan secara automatik melalui platform Clickbank. Untuk mengisi masa lapang anda, anda boleh beralih untuk mencari dan membuat kempen-kempen marketing untuk produk yang lain pula. Jom kita buat kira-kira sikit:-

  1 Kempen = 1 Punca Pendapatan

  2 Kempen = 2 Punca Pendapatan

  3 Kempen = 3 Punca Pendapatan

  Max. Kempen = Max Pendapatan yang akan anda perolehi (infiniti!)

  KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN PANDUAN CLICKBANK

   

  Kekurangan Panduan Clickbank

  Teknik Affiliate Marketing

  Antara kekurangan Panduan Clickbank, teknik ini tidak mengajar anda  teknik-tenik advance menjadi seorang Affiliates yang professional. Anda perlu mencari/menambah bacaan yang khusus seperti teknik menjual produk, teknik cloaking link affiliate, cara-cara untuk mengelakkan link affiliate anda dicuri, psycological trigger dalam menyusun ayat jualan, dan sebagainya. Namun, anda akan mempelajarinya secara tidak langsung melalui pengalaman-pengalaman anda.

  Cuba Jaya

  Anda perlu mencari produk Clickbank yang tepat untuk menghasilkan jualan. Untuk mendapatkan hasil yang maksimum, anda perlu melalui proses ‘cuba jaya’ untuk menilai setiap kempen yang telah dibuat. Setiap produk mempunyai kekuatan dan kekurangan dan anda perlu bijak memilih produk yang menguntungkan untuk di promosi menggunakan Panduan Clickbank.

   

  Kesimpulan Panduan Clickbank

  Produk Panduan Clickbank ini merupakan teknik yang pertama saya sendiri gunakan dan sememangnya ia berhasil memberikan pulangan (membantu saya untuk mendapatkan komkisyen jualan). Namun, melalui pengalaman saya sendiri beberapa proses dari Panduan Clickbank telah saya ubahsuai selaras dengan pembacaan dan maklumat yang saya dapati dari Affiliaters yang lain. Panduan Clickbank adalah untuk anda kerana ianya:

  • tanpa blog
  • tanpa SEO
  • tanpa artikel
  • mahu buat jualan tanpa SPAM
  • tanpa email marketing
  • tanpa FB Ads
  • tanpa Domain
  • tanpa Hosting

  Hanya ikut apa yang di ajar dalam ______ je! Panduan Clickbank memey terbaik untuk anda!

  Panduan Clickbank

  Panduan Clickbank

  Panduan Clickbank

  Panduan Clickbank

   

  KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN PANDUAN CLICKBANK