Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!

Hi, how can I help?

Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

SMS Marketing 1 Sen Sahaja

 • Terbongkar! SMS Marketing – Kini Hanya 1 Sen Sahaja!

  Pernahkan anda menjana pendapatan di internet sebelum ini? Kalau belum, mahukah anda saya tunjukkan kaedah paling mudah nak jana RM 50 pertama anda untuk tahun ini?

  Baru-baru ni satu fenomena yang sangat hot sedang melanda. Manakan tidak, ianya satu pendedahahan berani bagaimana beliau menggunakan SMS Marketing sebagai senjata paling efektif untuk menjana pendapatan!

  Sebenarnya ramai yang tak menyedari betapa hebatnya SMS Marketing ni digunakan dalam pemasaran untuk menjual produk. SMS marketing memang dah terbukti paling berkesan digunakan dalam pemasaran malah ianya 97% lebih efektif berbandung fb ads, email, facebook dan google adword!

  SMS Marketing ni, telah terbukti membantu:

  1. Meningkatkan sales, RM 4-5 angka sebulan.
  2. Melonjakkan 500% perniagaan
  3. Melonjakkan 3-4 kali ganda keuntungan
  4. Mendapatkan pelanggan dengan mudah.
  5. Menghasilkan jualan setiap bulan tanpa henti.

  Sudah pasti, SMS Marketing amat diperlukan oleh sesiapa sahaja yang bergelar usahawan, penjual, peniaga online mahupun offline yang menjalankan perniagaan secara part-time dan full-time. Pendek kata, SMS Marketing WAJIB dipelajari oleh sesiapa saja yang ingin meledakkan jualan dan meningkatkan perniagaan!

  Dalam masa singkat sahaja, beliau mampu menjana  pendapatan RM 4-5 angka sebulan. Beliau bukan cakap kosong, terbukti ramai anak didik beliau pun dah buktikannya.. Serius!

  Malah beliau juga akan membongkarkan teknik rahsia bagaimana beliau boleh dapatkan serendah 1 sen sms sahaja! Kos SMS Marketing yang hampir ZERO! Untuk pengetahuan anda, kos untuk menjalankan pemasaran sms marketing biasanya diantara 6 sen – 10 sen, tetapi dengan teknik rahsia ni, beliau bongkarkan cara nak dapatkan 1 sen sms sahaja.. Memang SUPER POWER rahsianya..! Jimat 10 kali ganda dari biasa!! Kalau anda seorang usahawan, penjual, peniaga secara online mahupun offline yang berniaga secara parttime atau fulltime, inilah rahsia yang WAJIB anda pelajari!

  Pendedahan ini bakal membuatkan ramai penyedia sms diluar sana yang muflis, sebab penyedia sms yang ada di pasaran sekarang paling murah pun akan kenakan caj 6 sen – 10 sen untuk setiap sms! Itu belum lagi pendaftaran, langganan bulanan, beli sms pukal yang mencecah ribuan ringgit. Tapi, semua itu tidak lagi menjadi masalah dan tak perlu bayar mahal lagi bila anda belajar rahsia ini dari pakar sms, Affendi Hussin ini..

  Cuba kita buat kiraan matematik darjah 6 ini:

  Katakanlah anda nak hantarkan 1,000 sms, selama 4 minggu dan cajnya 10 sen. Kos yang terpaksa anda belanjakan ialah RM 400!!! Adakah anda sanggup belanjakan kos RM 400 setiap bulan untuk sms marketing? Saya pasti anda akan kata “Wahh, mahalnya..” Dengan rahsia ni, dengan contoh yang sama tadi, anda hanya perlu belanjakan RM 40 saja! Fuhh, jimat besar.. 10 kali ganda jimat dari biasa..

  Oleh itu, berita baik yang kedua ialah, saya nak maklumkan bahawa sahabat saya Affendi Hussin baru sahaja memberikan satu laporan percuma bagaimana nak buat duit RM 8,300 sebulan melalui internet. Ianya percuma sahaja…

  SMS Marketing =>KLIK SINI

  Saya dah pun membaca laporan percuma tersebut, dan ianya sememangnya laporan yang WAJIB dimiliki oleh sesiapa sahaja nak buat di internet..

  Saya sarankan anda untuk dapatkannya di:

  SMS Marketing =>KLIK SINI