KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN TEKNIK SIMPLE CLICKBANK

Seperti yang telah saya war-war kan di laman Facebook, masih ramai yang masih membeli produk Raja Kamil iaitu “Teknik Simple Clickbank“. Mereka sebenarnya terpaksa menolak nasihat saya setelah melihat video di atas. Keputusan yang mereka buat adalah berdasarkan beberapa bukti-bukti ‘screenshot‘ jualan yang diperolehi oleh sebahagian pelajar Teknik Simple Clickbank melalui platform affiliate antarabangsa – Clickbank.

 

Teknik Simple Clickbank

Teknik Simple Clickbank

KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN TEKNIK SIMPLE CLICKBANK

Kelebihan Teknik Simple Clickbank

Jana Pendapatan 3 Kali Ganda

Tidak dinafikan Teknik Simple Clickbank merupakan infoproduk yang  hotseperti pisang goreng panas pada tahun ini. Teknik ini bukan sahaja mudah difahami malah ianya sangat simple sehingga sesiapapun mampu menjaga pendapatan sampingan dalam USD – 3 kali ganda nilainya apabila di tukar dalam Ringgit Malaysia.

Modal Yang Rendah & Automatik

Satu lagi kelebihan Teknik Simple Clickbank,anda hanya perlu mengeluarkan modal sebanyak $20 dollar (lebih kurang RM70.00) sebagai modal permulaan untuk setup marketing campaign dan itu sahaja yang diperlukan! Setelah campaign anda berjalan, ia (campaign tersebut) mampu menjana komisyen jualan sehingga $300++ malah lebih lagi! Sememangnya teknik ini ‘simple‘  kerana setelah anda setupcampaign,anda boleh lupakannya kerana proses jual beli dan pemberian komisyen berjalan secara automatik melalui platform Clickbank. Untuk mengisi masa lapang anda, anda boleh beralih untuk mencari dan membuat kempen-kempen marketing untuk produk yang lain pula. Jom kita buat kira-kira sikit:-

1 Kempen = 1 Punca Pendapatan

2 Kempen = 2 Punca Pendapatan

3 Kempen = 3 Punca Pendapatan

Max. Kempen = Max Pendapatan yang akan anda perolehi (infiniti!)

KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN TEKNIK SIMPLE CLICKBANK

 

Kekurangan Teknik Simple Clickbank

Teknik Affiliate Marketing

Antara kekurangan Teknik Simple Clickbank,teknik ini tidak mengajar anda  teknik-tenik advance menjadi seorang Affiliates yang professional. Anda perlu mencari/menambah bacaan yang khusus seperti teknik menjual produk, teknik cloaking link affiliate,cara-cara untuk mengelakkan link affiliate anda dicuri, psycological trigger dalam menyusun ayat jualan, dan sebagainya. Namun, anda akan mempelajarinya secara tidak langsung melalui pengalaman-pengalaman anda. Namun begitu, sebagai bonus Teknik Simple Clickbankdari Tuan Raja Kamil, beliau telah menubuhkan support group kepada pelanggan yang mempunyai masalah sebagi after sales servicesproduk Teknik Simple Clickbank.

Cuba Jaya

Anda perlu mencari produk Clickbank yang tepat untuk menghasilkan jualan. Untuk mendapatkan hasil yang maksimum, anda perlu melalui proses ‘cuba jaya’ untuk menilai setiap kempen yang telah dibuat. Setiap produk mempunyai kekuatan dan kekurangan dan anda perlu bijak memilih produk yang menguntungkan untuk di promosi menggunakan Teknik Simple Clickbank.

 

Kesimpulan Teknik Simple Clickbank

Produk Teknik Simple ClickbankRaja Kamil merupakan teknik yang pertama saya sendiri gunakan dan sememangnya ia berhasil memberikan pulangan (membantu saya untuk mendapatkan komkisyen jualan). Namun, melalui pengalaman saya sendiri beberapa proses dari Teknik Simple Clickbanktelah saya ubahsuai selaras dengan pembacaan dan maklumat yang saya dapati dari Affiliaters yang lain. Teknik Simple Clickbank adalahuntuk anda kerana ianya:

  • tanpa blog
  • tanpa SEO
  • tanpa artikel
  • mahu buat jualan tanpa SPAM
  • tanpa email marketing
  • tanpa FB Ads
  • tanpa Domain
  • tanpa Hosting

Hanya ikut apa yang di ajar dalam ______ je! Teknik Simple Clickbankmemey terbaik untuk anda!

Picture2

Picture1

 

KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN TEKNIK SIMPLE CLICKBANK

About Tarmizi Sukarno

Im a part time internet marketer, Online Seller, Offline Seller, and Creative Advertiser Implementer. Feel free to contact me for free consultations to improve your business.

Nak Tahu Cara Berniaga Di Shopee Dengan Betul?

Your Title Here

Overviews value for workplace organically high.

Your Title Here

Overviews value for workplace organically high.