Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!

Hi, how can I help?

Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Amaran! Jangan Beli Teknik Simple Clickbank Raja Kamil

 • KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN TEKNIK SIMPLE CLICKBANK

  Seperti yang telah saya war-war kan di laman Facebook, masih ramai yang masih membeli produk Raja Kamil iaitu “Teknik Simple Clickbank“. Mereka sebenarnya terpaksa menolak nasihat saya setelah melihat video di atas. Keputusan yang mereka buat adalah berdasarkan beberapa bukti-bukti ‘screenshot‘ jualan yang diperolehi oleh sebahagian pelajar Teknik Simple Clickbank melalui platform affiliate antarabangsa – Clickbank.

   

  Teknik Simple Clickbank

  Teknik Simple Clickbank

  KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN TEKNIK SIMPLE CLICKBANK

  Kelebihan Teknik Simple Clickbank

  Jana Pendapatan 3 Kali Ganda

  Tidak dinafikan Teknik Simple Clickbank merupakan infoproduk yang  hot seperti pisang goreng panas pada tahun ini. Teknik ini bukan sahaja mudah difahami malah ianya sangat simple sehingga sesiapapun mampu menjaga pendapatan sampingan dalam USD – 3 kali ganda nilainya apabila di tukar dalam Ringgit Malaysia.

  Modal Yang Rendah & Automatik

  Satu lagi kelebihan Teknik Simple Clickbank, anda hanya perlu mengeluarkan modal sebanyak $20 dollar (lebih kurang RM70.00) sebagai modal permulaan untuk setup marketing campaign dan itu sahaja yang diperlukan! Setelah campaign anda berjalan, ia (campaign tersebut) mampu menjana komisyen jualan sehingga $300++ malah lebih lagi! Sememangnya teknik ini ‘simple‘  kerana setelah anda setup campaign, anda boleh lupakannya kerana proses jual beli dan pemberian komisyen berjalan secara automatik melalui platform Clickbank. Untuk mengisi masa lapang anda, anda boleh beralih untuk mencari dan membuat kempen-kempen marketing untuk produk yang lain pula. Jom kita buat kira-kira sikit:-

  1 Kempen = 1 Punca Pendapatan

  2 Kempen = 2 Punca Pendapatan

  3 Kempen = 3 Punca Pendapatan

  Max. Kempen = Max Pendapatan yang akan anda perolehi (infiniti!)

  KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN TEKNIK SIMPLE CLICKBANK

   

  Kekurangan Teknik Simple Clickbank

  Teknik Affiliate Marketing

  Antara kekurangan Teknik Simple Clickbank, teknik ini tidak mengajar anda  teknik-tenik advance menjadi seorang Affiliates yang professional. Anda perlu mencari/menambah bacaan yang khusus seperti teknik menjual produk, teknik cloaking link affiliate, cara-cara untuk mengelakkan link affiliate anda dicuri, psycological trigger dalam menyusun ayat jualan, dan sebagainya. Namun, anda akan mempelajarinya secara tidak langsung melalui pengalaman-pengalaman anda. Namun begitu, sebagai bonus Teknik Simple Clickbank dari Tuan Raja Kamil, beliau telah menubuhkan support group kepada pelanggan yang mempunyai masalah sebagi after sales services produk Teknik Simple Clickbank.

  Cuba Jaya

  Anda perlu mencari produk Clickbank yang tepat untuk menghasilkan jualan. Untuk mendapatkan hasil yang maksimum, anda perlu melalui proses ‘cuba jaya’ untuk menilai setiap kempen yang telah dibuat. Setiap produk mempunyai kekuatan dan kekurangan dan anda perlu bijak memilih produk yang menguntungkan untuk di promosi menggunakan Teknik Simple Clickbank.

   

  Kesimpulan Teknik Simple Clickbank

  Produk Teknik Simple Clickbank Raja Kamil merupakan teknik yang pertama saya sendiri gunakan dan sememangnya ia berhasil memberikan pulangan (membantu saya untuk mendapatkan komkisyen jualan). Namun, melalui pengalaman saya sendiri beberapa proses dari Teknik Simple Clickbank telah saya ubahsuai selaras dengan pembacaan dan maklumat yang saya dapati dari Affiliaters yang lain. Teknik Simple Clickbank adalah untuk anda kerana ianya:

  • tanpa blog
  • tanpa SEO
  • tanpa artikel
  • mahu buat jualan tanpa SPAM
  • tanpa email marketing
  • tanpa FB Ads
  • tanpa Domain
  • tanpa Hosting

  Hanya ikut apa yang di ajar dalam ______ je! Teknik Simple Clickbank memey terbaik untuk anda!

  Picture2

  Picture1

   

  KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN TEKNIK SIMPLE CLICKBANK