oleh:Allen Johnson

Bagaimana untuk menggodam mesej WhatsApp dari telefon lain

WhatsApp Hack – Hack WhatsApp Messages – Hack WhatsApp Real-Time

Pada masa ini, WhatsApp adalah platform pemesejan yang paling popular digunakan. Hampir semua orang yang memiliki telefon bimbit akan mempunyai WhatsApp dipasang ke dalamnya tanpa sebarang keraguan. Rasul ini telah mengambil alih semua platform mesej lain. Kelebihan tambahan ialah WhatsApp juga membolehkan panggilan suara dan panggilan video selain bertukar-tukar mesej teks dan mesej multimedia. Jadi jika anda boleh mengetuk akaun WhatsApp orang lain, anda boleh mengetahui banyak perkara tentang apa yang telah beliau lakukan pada kebelakangan ini. Ia tidak menjadi kebimbangan jika anda tidak boleh mendapatkan akses kepada telefon sasaran secara bersemuka. Terdapat beberapa perisian mata-mata yang membolehkan anda menjejaki WhatsApp tanpa orang yang mendapat apa-apa kekejangan. Jadi, anda boleh melakukan pekerjaan anda secara tanpa nama, tanpa perlu risau tentang penemuan. TheTruthSpy adalah satu cara bebas risiko untuk mengintip mesej Whatsapp. Diberikan di bawah adalah sebab-sebab mengapa TheTruthSpy mungkin lebih baik daripada perisian pengintip lain.

WhatsApp Hack - Hack Mesej WhatsApp dari telefon lain

WhatsApp Hack – Hack Mesej WhatsApp dari telefon lain

WhatsApp Hack: Apa yang anda faham dengan alat WhatsApp hack?

Media sosial memainkan peranan penting untuk berkomunikasi orang yang jauh dari anda. Tidak kira sejauh mana anda berasal dari rakan atau orang lain, dengan beberapa peranti maya anda boleh dengan mudah berkomunikasi dengan orang tersebut. Sebelum beberapa dekad, orang yang terhad mempunyai beberapa peranti maya elektronik dan juga teknologi yang membolehkan beberapa orang berkomunikasi secara serentak. Jika melihat keadaan semasa teknologi komunikasi, anda boleh mengalami pelbagai peranti maya seperti telefon bimbit, komputer, dan banyak lagi. Peranti ini dibangunkan untuk melaksanakan tugas yang berbeza tetapi sekarang, kebanyakannya digunakan untuk menggunakan perisian aplikasi mudah alih yang berbeza. Platform media sosial adalah cara yang terkenal untuk menghubungi seseorang. Pengguna ini menawarkan untuk berkongsi fail media yang berbeza. Ia boleh melakukan pelbagai tugas, oleh itu, orang mahu WhatsApp Hack untuk mendapatkan maklumat sulit mengenai pengguna.

WhatsApp laman web: https://www.whatsapp.com


Kaedah 1: Menggunakan WhatsApp Hack TheTruthSpy

TheTruthSpy pada dasarnya adalah perisian aplikasi yang menawarkan pengguna untuk menggodam Mesej WhatsApp seseorang dari komputer atau telefon pintar mereka. Ia adalah satu set program ini diprogramkan dengan cara untuk menjebak semua data digital dan meminimumkan saiznya. Sekarang, program ini menunggu untuk mendapatkan sambungan internet. Apabila peranti disambungkan ke rangkaian internet, ia menghantar semua data digital yang terperangkap ke laman web tertentu. Laman web ini boleh diakses oleh penggodam dan mengetahui semua maklumat digital yang diperlukan. Ia adalah teknik penggodam yang mudah di mana anda tidak perlu melakukan sebarang pengekodan pengekodan komputer.

  1. Tidak dapat dikesan

Kebimbangan terbesar tentang pengintipan dijumpai. Ini boleh mendatangkan masalah kepada anda. Inilah sebab utama mengapa kebanyakan orang menggunakan TheTruthSpy. Perisian ini akan memaklumkan kepada anda tentang keberatan orang yang disasarkan tanpa memberi mereka kekakuan bahawa mereka sedang dikesan. Ini mungkin perisian yang paling selamat untuk mengintip WhatsApp.

  1. Penjejakan GPS

Ini adalah salah satu ciri terbaik menggunakan TheTruthSpy. Perisian ini menjejaki lokasi GPS telefon dan memberi anda kemas kini yang berterusan. Ini boleh menjadi titik tambah hebat jika anda ingin mengetahui di mana anak-anak dan pasangan anda telah berkeliaran di belakang anda.

  1. Baca mesej serta-merta

Tidak seperti perisian pengintip yang lain, TheTruthSpy memberikan maklumat terkini tentang mesej yang ditukar dari telefon tertentu. Anda juga tidak terlepas apa-apa jika anda tidak log masuk ke akaun anda. Permohonan ini akan menyimpan semua maklumat dan memberitahu anda setiap kali anda log masuk ke akaun anda. Selain daripada WhatsApp, TheTruthSpy juga boleh digunakan untuk mengintip platform pemesejan lain seperti Skype, Viber, Line dan hangout.

  1. Semak log panggilan

TheTruthSpy bukan sahaja membolehkan anda membaca mesej teks, tetapi juga menunjukkan senarai semua kenalan yang telah berhubung dengan orang tersebut. Anda boleh melihat sejarah keseluruhan panggilan dan juga memeriksa tarikh dan masa yang tepat panggilan sedang dibuat.

  1. Dengar panggilan yang dirakam

Ini adalah ciri yang jarang berlaku untuk perisian pengintipan yang betul, tetapi boleh dilakukan dengan TheTruthSpy. Aplikasi ini membolehkan anda mendengar semua panggilan audio dan video yang dirakam yang telah dibuat menggunakan WhatsApp. Anda juga boleh mengambil panggilan yang dipadam dan mendengar juga.

  1. Lihat multimedia

TheTruthSpy membolehkan anda menyemak setiap mesej multimedia yang telah dihantar atau diterima menggunakan WhatsApp. Anda boleh melihat foto, video dan fail audio. Anda juga boleh membaca fail dokumen yang telah ditukar melalui platform. Tidak hairanlah ini adalah perisian yang sempurna untuk mengintip sesiapa sahaja dan semua orang.

 

 

Kaedah 2: Hack Mesej WhatsApp melalui Pangkalan Data (Root)

Jika telefon sasaran telah dipasang WhatsApp, anda perlu root access untuk mengakses pangkalan data WhatsApp.

Anda boleh menggunakan Root Explorer di Google Play.

DB_WHATSAPP_PATH = “data / data / com.whatsapp / database /”;
DB_WHATSAPP_MESSAGE_NAME = “msgstore.db”;
DB_WHATSAPP_CONTACT_NAME = “wa.db”;

Kaedah 3: Decrypt & Baca Obrolan dari WhatsApp Backup File pada Android

Langkah 0: Perbualan WhatsApp Sandaran pada Telefon Android.
1) Pergi ke WhatsApp> [Butang Menu]> Tetapan> Tetapan Sembang
2) Ketik [Perbualan Cadangan]

Langkah 1: Cari folder sandaran WhatsApp dan salinnya pada komputer anda

/ storage / emulated / 0 / WhatsApp
atau
/ sdcard / WhatsApp

Langkah 2: Jalankan Backuptrans Pemindahan WhatsApp Android (http://www.backuptrans.com)

Kaedah 3: Decrypt & Baca Obrolan dari WhatsApp Backup File pada Android

Kaedah 3: Decrypt & Baca Obrolan dari WhatsApp Backup File pada Android

Langkah 3: Decrypt dan Extract berjaya.
Sekarang anda boleh membaca semua mesej WhatsApp yang telah anda sandarkan pada perisian Backuptrans Android WhatsApp Transfer. Cukup klik Butang “Eksport”, “Cetak” atau “Kembalikan” pada bar alat jika anda mahu mengeksport Mesej WhatsApp ke fail, mencetak Mesej WhatsApp atau memindahkan mesej dari pangkalan data ke peranti.

Kaedah 4: Hack WhatsApp Messages melalui Spoofing Alamat MAC

Untuk Android – Kepala ke tetapan -> Mengenai telefon -> Statu s-> Alamat MAC Wi-Fi

Untuk iPhone – Kepala ke Tetapan s-> Umum -> Perihal -> Alamat Wi-Fi

Untuk Windows Phone – Kepala ke Tetapan -> Perihal -> Maklumat lanjut -> Alamat MAC

Untuk BlackBerry – Kepala ke pilihan -> Peranti -> Maklumat peranti dan Status -> WLAN MAC

Panduan: Spoof WIFI Mac alamat di Android

Kaedah 5: Hack Mesej WhatsApp melalui Menangkap Pemberitahuan WhatsApp (hanya Android)

Untuk Pemaju Android

Cara lain untuk mengintip mesej WhatsApp seseorang adalah untuk menulis aplikasi, untuk menangkap Pemberitahuan WhatsApp (hanya mesej WhatsApp yang masuk).

Anda boleh mendapat kod dari https://github.com/gabrielemariotti/androiddev/tree/master/NotificationListener44

Untuk mengintip pada WhatsApp, saya masih mencadangkan penggunaan TheTruthSpy kerana kaedah ini jauh lebih mudah daripada alamat MAC spoofing atau menangkap Pemberitahuan WhatsApp

Kenapa orang memerlukan WhatsApp Hack?

Kenapa orang memerlukan WhatsApp Hack?

Kenapa orang memerlukan WhatsApp Hack?

Sebelum memahami WhatsApp Hack App, anda harus tahu mengenai WhatsApp. Pada asasnya, WhatsApp adalah salah satu aplikasi utusan poplar yang membolehkan pengguna berkongsi gambar, imej, fail audio, fail video, fail GIF, dan fail PDF. Pada dasarnya, aplikasi mudah alih yang tersedia untuk pelbagai platform mudah alih, kini Android, iOS, dan telefon tingkap sangat biasa di kalangan pengguna. Permohonan utusan boleh didapati untuk semua sistem operasi mudah alih. Pengguna boleh memuat turun aplikasi melalui kedai aplikasi mudah alih mereka.

Selepas memuat turun dan memasang aplikasi, anda boleh melancarkan aplikasi di mana anda perlu membuat akaun dengan aplikasi. Akaun ini diperlukan untuk menjadi pengguna WhatsApp dan menghubungi orang lain. Sesetengah maklumat peribadi seperti nombor mudah alih dan nama diperlukan untuk membuat akaun. Kini, anda menyegarkan senarai kenalan dan mencari rakan yang menggunakan WhatsApp. Ciri ini membolehkan pengguna menikmati ciri-ciri yang luar biasa dan menjalani kehidupan maya yang lebih besar.

Oleh kerana setiap duit syiling mempunyai dua muka sama sekali WhatsApp mempunyai batasan kecil. Sesetengah orang mahu mengetahui anak-anak, rakan kongsi perniagaan, pekerja dan aktiviti WhatsApp pasangan mereka. Ini adalah untuk mengetahui tentang pergantungan mereka. Sesetengah orang sedar tentang aktiviti maya pasangan hidup mereka sambil menipu dan berbual dengan yang ketiga. Begitu juga dalam perniagaan, rakan perniagaan atau pekerja mungkin membocorkan beberapa rancangan atau strategi perniagaan kepada pesaing perniagaan. Di sisi lain ibu bapa mengambil berat tentang aktiviti maya anak mereka. Ia boleh mengalih perhatian anak-anak dalam aktiviti pendidikan mereka atau cenderung untuk belajar sesuatu yang salah dengan aplikasi media sosial. Juga, anda boleh mencari beratus-ratus sebab itulah sebabnya, orang mahu menangkap mesej WhatsApp seseorang.

 

 

 

Bimbingan yang lebih baik

Selepas memuat turun alat pengintip dalam peranti anda, ia meminta anda untuk mempunyai kawalan ibu bapa pada peranti anda. Jika anda menghidupkan pilihan ini, maka anda boleh mengawal peranti anda dari jauh. Ini menyediakan lebih banyak pilihan seperti peranti kawalan dari jauh, rakaman panggilan, lokasi peranti masa sebenar di peta dan mata-mata WhatsApp juga. Tidak perlu melakukan teknik penggodaman yang tidak diingini.

Bantuan & sokongan

Ia adalah salah satu pilihan yang diperlukan oleh orang ramai. Semasa memuat turun, membuat akaun, mengakses data digital, mengakses laman web dan lain-lain, orang memerlukan bantuan yang kecil. Sekiranya seseorang tidak mempunyai arahan untuk menggunakan aplikasi Smartphone, maka ia akan menjadi masalah kepada pengguna. Dalam hal ini, anda boleh menghubungi pegawai untuk memahami setiap tugas yang anda ragu. Juga pegawai boleh membantu mengendalikan alat pengintip WhatsApp dan dalam operasi penggodaman.

Cari telefon bimbit yang hilang

Ia dijelaskan di atas bahawa app perisik sebenar memberikan ratusan perkhidmatan di mana lokasi masa nyata adalah perkhidmatan terbaik. Jika anak anda atau anda telah kehilangan telefon anda di mana alat pengintip dipasang boleh dikesan menggunakan laman web ini. Pertama, anda perlu mengakses laman web kemudian mengakses pilihan lokasi. Dalam masa yang singkat, anda boleh mengenali lokasi masa sebenar peranti. Ini boleh dilakukan melalui GPS (Global Positioning System). Ia secara langsung menyediakan lokasi telefon bimbit pada peta dan anda boleh mendapatkan telefon bimbit anda yang hilang.

Memantau aktiviti telefon bimbit kanak-kanak

Sesetengah kanak-kanak dan remaja adalah ketagih menggunakan laman media sosial kerana mereka mahu sentiasa berhubung dengan rakan-rakan mereka. Juga, beberapa remaja ketagih menonton filem atau video dewasa. Sukar untuk menghalang mereka menggunakan telefon bimbit. Juga, adalah mustahil untuk menyembunyikan semua kandungan dewasa dari internet. Jadi, ini memberi impak buruk kepada mentaliti kanak-kanak. Aktiviti-aktiviti yang tidak diingini dan banyak laman media sosial seperti WhatsApp, SnapChat, Facebook mengalihkan perhatian anak-anak untuk belajar dengan baik. Dalam kes ini, ibu bapa menghalang mereka menggunakan telefon bimbit secara berkala. Ibu bapa memantau anak-anak, menghalang sambungan jalur lebar, dan banyak lagi. Pemantauan kanak-kanak untuk semua masa adalah yang paling sukar. Dalam kes itu, alat pengintip WhatsApp adalah pilihan terbaik untuk ibu bapa.

Muat turun dan pasang pengintip kebenaran pada Smartphone anak anda. Kini, anda boleh menggunakan komputer telefon pintar anda untuk memantau aktiviti mudah alih anak anda. anda boleh mengetahui sejarah panggilan mereka, rakaman panggilan, kemudahan pengesanan GPS dan banyak lagi.

Anda boleh menyimpan anak anda dari jenayah siber

Dalam kertas berita, berita TV dan lain-lain, anda boleh mengetahui beratus-ratus jenayah siber setiap hari. Jenayah siber ini semakin meningkat setiap hari. Jenayah siber termasuk penggodaman, melakukan aktiviti yang tidak diingini menggunakan platform media sosial atau lain-lain. Anda boleh membuat laman web atau aplikasi media sosial. Remaja suka menggunakan laman atau aplikasi media sosial. Sekiranya anda ingin menyimpan anak anda dari aktiviti sosial atau jenayah siber yang tidak diingini, anda harus memantau anak anda. Memeriksa telefon bimbit anak anda bukan pemantauan yang sempurna bahawa dia boleh memadamkan perbualan atau maklumat lain. Jadi, alat perisik WhatsApp lebih baik menyediakan kemudahan pemantauan. Ia boleh memulihkan mesej yang dipadam atau anda boleh membaca mesej mereka tanpa memeriksa telefon mangsa.

Menangkap penipu

WhatsApp adalah salah satu daripada platform media sosial yang popular yang membenarkan pemesejan segera pengguna. Oleh itu, pasangan, rakan perniagaan, atau pekerja anda boleh menggunakannya untuk berkomunikasi dengannya. Jika anda ingin tahu kebolehpercayaan atau aktiviti WhatsApp mereka, mata-mata sebenar adalah alat perisik yang sesuai. Anda boleh menangkap menipu dengan mudah dengan memasang alat pengintip dalam peranti mangsa.

Semua spesifikasi ini membantu anda untuk mendapatkan alat pengintip WhatsApp yang terbaik untuk memantau seseorang. Ia boleh membantu anda mengesan telefon bimbit, menipu, mengakses aktiviti WhatsApp dan banyak lagi. Daripada hack WhatsApp, anda boleh menggodam platform media sosial yang lain

 

About Tarmizi Sukarno

Im a part time internet marketer, Online Seller, Offline Seller, and Creative Advertiser Implementer. Feel free to contact me for free consultations to improve your business.

Nak Tahu Cara Berniaga Di Shopee Dengan Betul?

Your Title Here

Overviews value for workplace organically high.

Your Title Here

Overviews value for workplace organically high.